taceri

Scrisoare deschisa catre mama

Azi a fost ziua mamei. Pe plan international. In Romania, la initiativa unei firme care comercializeaza bere se sarbatoreste ziua tatalui. Imi iubesc tatal, stie ce simt pentru el si stie ca o sa ii urez de ziua tatalui, ziua internationala , nu cea cu prietenii stiu de ce… (pentru ca este cel mai si cel mai si cel mai …)

Azi este despre mama mea. Recunosc ca ma simt vinovata ca m-am luat cu alte zeci de treburi si nu am sunat-o sa ii spun LA MULTI ANI , MAMA DRAGA! (despre zecile de treburi poate intr-un articol viitor, despre ce afacere am facut schimband matzele cu soacra… ).

Azi este despre mama mea: cea mai buna si cea mai blanda si cea mai intelegatoare si cea mai toleranta si cea mai frumoasa mama din Univers. Sa ma ierti draga mea ca nu am sunat . Ai fost in gandul meu in fiecare clipa azi si esti in fiecare clipa alaturi de mine. Chiar daca nu te sun. Cand imi e bine, cand imi e greu gandul meu se indreapta catre tine. Pentru ca TE IUBESC si pentru ca vreau sa iti multumesc pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce esti, pentru tot ce ai facut pentru noi.

Si ca semn ca te iubesc, colo jos ma iscalesc,

eu, fiica iubitoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s