taceri

AcrobatIE

Eu sunt un acrobat pe sarma…

Zi de zi merg in echilibru: emotii, dorinte, trairi, vise, oameni. Urc si cobor, ma balansez, ma repliez, incerc sa nu supar, sa nu judec, sa nu enervez. Si uneori oamenii cred ca tot acest confort emotional li se cuvine. Si majoritatea cred ca nu trebuie sa dea nimic in schimb. Un zambet, toleranta, o vorba…

Sunt doar un om. Simplu. Oarecare. Incerc sa aduc in lumea asta linistea, pacea, ganduri bune. Imi plac discutiile dinamice, din care am ce invata. Detest barfa. Uneori e amuzant sa vorbesti despre altii. De cele mai multe ori cuvintele rostite ajung la cel discutat. Si ranesc. Asa ca cel mai bine vorbesc despre altceva: despre vreme, despre carti, despre orice minune din jurul nostru. Si se intampla zilnic cate o minune. Multi sunt orbi la ele. Sau doar se prefac ca ele nu exista.

……….

Eu sunt un acrobat pe sarma. Ma plimb zilnic evitand conflictele. Uneori pretul este mare. Doare. Conflictele pot fi cu tine, cel din fata mea. Si uneori sunt cu mine insami. Acelea sunt cele mai grele. Pentru ca-mi sunt cel mai aspru judecator.

Intarzii. Des. Ma cert cu mine. Des. Ma impac cu mine. Sau cu tine, cel din fata mea. Rad cand plang si plang cand rad.

Sunt doar un acrobat pe sarma…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s