taceri

Butterfly effect

„Mișcarea aripilor unui fluture azi poate produce o mică schimbare a atmosferei. Din această cauză și de-a lungul unei anumite perioade de timp, atmosfera se va schimba. Peste o lună poate, o tornadă care trebuia să lovească coasta Indoneziei nu va mai apărea. Sau din contră, tocmai din această cauză va apărea.” (teoria haosului)

De-a lungul timpului, in viata mea au aparut oameni care si-au lasat amprenta asupra fiintei mele (ganduri, fapte, comportamente, emotii). Oameni mari, oameni mici, unii ca varsta, unii ca marime a sufletului. Unii au ramas langa mine, altii s-au indepartat si unii au plecat spre o lume necunoscuta, lume de trestii leganate, lume de mister si umbre, lumea de dincolo.

Pe Miriam am descoperit-o pe blogul ei si m-a cucerit cu franchetea si sinceritatea ei. Dupa ceva vreme am aflat cu stupoare de boala ei. Karma sau ceva dincolo de noi a facut ca drumurile sa ni se intersecteze si din acel moment am mers pe acelasi drum. Ea schiopatand, eu alaturi de ea. Asa am simtit, asa am facut.

Regret ca nu am intalnit-o pe vremea cand era sanatoasa. Prietenia dintre noi ar fi fost bestiala. Complet diferite dar la fel de nebune.

Acum Miriam a plecat. A luat cu ea, ca toti cei dragi mie si plecati, o bucatica din sufletul meu; sa ne recunoastem pe cea lume. Mi-a atins sufletul ca o aripa de fluture. Astept furtuna pe care o va declansa. Vorbele ei spuse la ceas de taina imi rasuna in urechi in fiecare zi. Butterfly effect… Il astept si sper sa vina.

Drum bun prietena draga! Timpul petrecut impreuna a fost tare scurt dar atat de intens! Sunt recunoscatoare Cerului ca am avut prilejul sa te cunosc si sa iti fiu alaturi. Deja imi lipsesti. Drum lin.

Un gând despre „Butterfly effect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s